Yeni Dolgu Alanı

21/12/2020
Yeni Dolgu Alanı

İlçemizde , Fetiye mahallemizin sahil kısmında “Yeni Belediye Binamızın” önünde bulunan sahil şeridin de Toplam 55.000 m2 lik “Yeni Dolgu Alanı” çalışmalarımız Ulaştırma ve Alt yapı Bakanlığı Tarafından Proje ihalesi yapılmış olup proje çalışmaları başlamıştır.

İnşallah 2021 yılı sonu itibari ile proje çalışması bitirip inşaat ihalesini de yaptırmış olacağız.

Bu projede de , Her projemizde olduğu gibi bizden desteklerini esirgemeyen Genel Başkan yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sayın Hayati YAZICIYA’ya , Spor Eski Bakanımız Rize Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın BAK ’a , Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed AVCI’ya ve İl Başkanımız Sayın İshak ALİM’e teşekkür ediyoruz.