İYİDEREBELEDİYESİ
Rizelinin unutmayacağı Şehit Emniyet Müdürümüz Altuğ VERDİ

Rizelinin unutmayacağı Şehit Emniyet Müdürümüz Altuğ VERDİ

11/12/2021
Rizelinin unutmayacağı Şehit Emniyet Müdürümüz Altuğ VERDİ

Seçim manifestomuzda yer verdiğimiz ilçemiz Hazar mahallesinde ( Eski Güreş Eğitim Merkezi) yerine Bölge Trafik Müdürlüğü yapıp, İlçemizin ilimizin giriş kapısı olması vesilesi ile de hiç bir Rizelinin unutmayacağı Şehit Emniyet Müdürümüz Altuğ VERDİ’ nin ismini bu binamıza vereceğiz diye söz vermiştik.
Evet Bugün 11 ARALIK 2021, 11 Aralık Emniyet Müdürümüz Altuğ VERDİ nin şehit olduğu gün 11 Aralık 2018..
Biz bugün yani 11 Aralık 2021 günü hemşehrilerimize vermiş olduğumuz ALTUĞ VERDİ BÖLGE TRAFİK MÜDÜRÜLÜĞÜ Binamızın Sözleşmesinin imzaladığımız güne denk gelmesi.
Pazartesi günü var olan binanın yıkımına başlayıp inşallah bir yıl içinde de binamızı hizmete sunmuş olacağız.
Bu yatırımızı ilçemize kazandırmamızda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ ya, Genel Merkez Teşkilat Yardımcımız Rize Millet vekilimiz Sayın Muhammed Avcı’ya, Rize İl Başkanımız sayın İshak Alim’e, Rize Valimiz Sayın Kemal Çeber’e ilçemiz adına teşekkür ederiz.
Bugün bizleri yalnız bırakmayan Rize il Emniyet Müdürümüz Sayın Nurettin Gökduman, Ak parti Rize il Başkanımız Sayın İshak Alim e, İyidere Kaymakamımız Sayın Hasan Musab Okatan ‘a, Ak parti ilçe Başkanımıza, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimize, Mahalle ve Köy muhtarlarımıza ve Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz..
Bu vesile ile 11 Aralık 2018 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu Şehit olan Rize Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi'yi şahadetinin 3. yıl dönümünde rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz.
Seni Hiç bir zaman Unutmayacağız..
 

Bu Kategorideki Diğer Haberler