YENİ BELEDİYE HİZMET BİNAMIZ HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞTIR..

07/03/2022
YENİ BELEDİYE HİZMET BİNAMIZ HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞTIR..

Yeni belediye hizmet binamızı bitirip bugün itibari ile yeni belediye binamızda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık.

Bu binanın yapım aşamasında bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Sayın Hayati Yazıcı ‘ya, Eski Spor Bakanımız Rize Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak’a, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed Avcı’ya, Rize Valimiz Sayın Kemal Çeber’e, Ak Parti il Başkanımız Sayın İshak Alim‘e, 2019 yerel seçimlerinden önce projelendirme ve yapımı için büyük emek harcayan projenin yapılmasında emeklerini unutmayacağımız Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Mete’ye, aynı dönemde ilçe Kaymakamımız Sayın Orhan Altun’a, bu süreçte İlçemizde Kaymakamlık Yapan Sayın Nurettin Yavuz ,Sayın Murat Akyüz'e ve Şu anda ilçe Kaymakamımız Sayın Hasan Musab Okatan‘a bu projemize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz.