YAZ SPOR ŞENLİKLERİMİZ

11/10/2023
YAZ SPOR ŞENLİKLERİMİZ
Belediyemizin Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz şenliklerimiz sona erdi..

Belediyemizin Spor İşleri Müdürlüğü tarafın dan organize edilen bu yıl 2.sini düzenlediğimiz Yaz Spor Şenlikleri adı altında yapılan Futbol ve Voleybol turnuvamız sona erdi. Turnuvaya katılan Futbol da 20 Takıma Voleybol da 8 takımımıza desteklerinden ve özverilerin den dolayı teşekkür ederiz.
Turnuvada futbolda şampiyon olan ADSM takımına, voleybol da şampiyon olan Yapraklar takımını tebrikederiz.
       Bu organizasyon da emeği geçen İlçe Kaymakamımıza ,İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Jandarma Komutanlığımıza, İlçe Sağlık Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İl Genel Meclis Başkanı ve İl Genel Meclis üyelerimize ,Ak Parti, BBP, Yeniden Refah partisi, CHP ve Saadet partisi ilçe Başkanlarımıza, Belediye Meclis üyelerimize, Mahalle ve Köy Muhtarlarımıza, Çaykur Ailesine, Ziraat Odası Başkanımıza, İyidere Belediyesi spor işleri müdürümüze, Gençlik spor İl Müdürümüze, Rize Tüfad Başkanı na, Rize İl Hakem Kuruluna ,Spor okullarımızdan ve Turnuvamızdan desteklerini esirgemeyen NOVA ARSA Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erkan Kolcuoğlu’na ve Çaykur Rize Sporumuzun Başkanı sayın İbrahim Turgut’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.