Futbol Turnuvası Finali ve Kupa Töreni

05/09/2022
Futbol Turnuvası Finali ve Kupa Töreni

Belediyemiz ve İlçe Kaymakamlığımız tarafından organize edilen 1. sini düzenlediğimiz İyidere Futbol Turnuvası'nın Final maçı ve Kupa töreni Kaymakamız Hasan Musab OKATAN ,Belediye Başkanımız Sayın Saffet METE , Meclis Üyelerimiz ve halkımızın katılımıyla gerçekleşti. Turnuvaya Katılan 16 Takımımıza teşekkür ederiz.

Ayrıca Turnuva Kapsamında Bizden Desteklerini Esirgemeyen İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Jandarma Komutanlığına, İlçe Emniyet Teşkilatına, İlçe Sağlık Müdürlüğüne, İl Gençlik Spor Müdürlüğüne, Çaykur Ailesine, Tüfad Rize il Başkanına, Belediye Meclis üyelerimize, İl Genel Meclis üyelerimize, Mahalle ve Köy Muhtarlarımıza, İlçe ziraat Odası Başkanımıza, AK Parti, BBP, CHP ve Yeniden Refah partisi ilçe başkanlarımıza ve bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Turnuvaya katılan takımlarımızda ilk 3 girenlere Kupası ve hediyeleri takdim edildi. Turnuvamızın 2022 yılı Şampiyonu Matador takımı tebrik eder, katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Biz Büyük Bir Aileyiz...