ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA SU İNDİRİMİ

08 EYLÜL 2020

Başkanımız Sayın Saffet METE’ den Engelli Vatandaşlarımıza Müjde!!

Başkanımız Sayın Saffet METE ilçemizde ikamet eden engelli vatandaşlarımızdan gelen çağrıya kulak verdi .

Başkan Saffet METE Engellerin sosyal yaşantılarına katkıda bulunmak ve verdikleri mücadelede  yanlarında yer aldığımızı göstermek istedik ve gelen talepler doğrultusunda belediye meclisimizce aldığımız karar doğrultusunda suyun m³ fiyatında %50 indirim uyguladık dedi.

Alınan karar doğrultusunda İlçemizde ikamet eden ve hizmetlerimizden yararlanan vatandaşlarımızın engelli veya birinci derecede bakmakla yükümlü oldukları aile bireyleri için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kendilerine verilmiş Engelli Kartını ibraz etmeleri durumunda en az %40 ve üzeri engeli bulunan vatandaşlarımız ile bu kişilere bakmakla yükümlü aile bireylerinin bu uygulamadan faydalanacağını duyurdu.