Altuğ Verdi Bölge Trafik Binası Projesi

İlçemiz Hazar Mahallesinde ( Eski Güreş Eğitim merkezi) yerine Bölge Trafik Müdürlüğü yapıp, İlçemizin ve ilimizin Giriş kapısı olması vesilesi ile de Hiç bir Rizelinin unutmayacağı Şehit Emniyet Müdürümüz Altuğ VERDİ ’nin ismini bu binamıza vereceğiz diye söz vermiştik.

Bugün Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Emniyet Müdürlüğü İnşaat Daire Müdürü ve İlçe Emniyet Müdürümüz ile birlikte Bir yıl önce 11 Aralık 2021 günü Temelini attığımız ALTUĞ VERDİ BÖLGE TRAFİK MÜDÜRÜLÜĞÜ Binamızda incelemeler de bulunarak sonuna geldiğimiz inşaatın çalışmalarını yerinde inceledik. İnşallah söz verdiğimiz gibi Ocak ayı içinde Binamızın teslimini yaparak Bölge Trafik Müdürlüğü hizmet vermeye başlayacaktır.

Tamamlandı.