İYİDEREBELEDİYESİ
Yeteneğinizi Keşfetmeye Varmısınız...

Yeteneğinizi Keşfetmeye Varmısınız...

10/10/2021
Yeteneğinizi Keşfetmeye Varmısınız...
Yeteneğinizi Keşfetmeye Varmısınız...

      Haziran ayında Belediyemizi Bünyesinde Hizmet vermeye başlayan Spor Akademisi aynı şekilde 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması İle birlikte Cumartesi, Pazar günleri olarak hizmet vermeye devam ediyor.

 

   3 farklı branşta yaklaşık 186 çocuğumuzun eğitim aldığı Yaz Spor Okulumuza kısa sürede gösterilen ilgiyi İlçemiz adına atılan en güzel yatırımlardan bir tanesidir. İlçemizin mayasında olan spor kültürünü iyi biliyor ve yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlamak, ülke sporuna kazandırmak adına gereken her türlü adımı atıyor ve atmaya da devam edeceğiz. ilçemiz de spor yapılabilen alanları arttırmak, gençlerimizin spora teşvik edilmesini sağlamak için çalışmalarımızı ivedilikle sürdürüyoruz. Uzman Eğitmenlerimiz sayesin de geleceğimiz olan çocuklarımız yeteneklerini keşfederken, aynı zamanda dayanışmayı, paylaşmayı ve birlikte mücadele etmeyi de öğretiyoruz.
Spor kazandığında şımarmamayı, kaybettiğinde de tahammülü öğreten bir dal olarak önemli faydalar sağlamaktadır. Spor, içinde bulunduğumuz bilgisayar çağında, internet çağında çocuklarımızın sosyalleşmesini ve toplumla iç içe olmalarını sağlayacak en önemli hususlardan bir tanesidir.
 

  Spor okulumuzun kurulmasında bizden desteklerini esirgemeyen, Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Sayın Tahir KIRAN ’a , Başkan Vekili Sayın Niyazi METE ’ye ve Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.

Bu Kategorideki Diğer Haberler