Yeni Gelen Araçlarımız

15/11/2021
Yeni Gelen Araçlarımız
DURMAK YOK, HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAYA DEVAM..

İlçemize ve vatandaşlarınıza daha kaliteli ve iyi hizmet verebilmek için Belediye Araç parkurumuza yeni araçlar katmaya devam ediyoruz.
                Araç parkurumuza 1 Adet Mercedes Kamyon,1 Adet ISUZU NPR 10 çöp Kamyonu ile elimizde bulunan Isuzu marka çöp kamyonunu da damperli kamyonete çevirip Fen işlerimizin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmesi için kullanımına tahsis ettik.
            Bu araçların belediyemize tahsisinde bizden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed AVCI’ya, Çevre ve şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM’a seçildiğimiz günden itibaren desteklerini bizden esirgemeyen Rize Belediye Başkanımız Sayın Rahmi METİN’e İlçemiz adına teşekkür ederiz.