Üst Geçitlerimizin Aydınlatma Çalışmaları

18/02/2021
Üst Geçitlerimizin Aydınlatma Çalışmaları

Belediye Başkanımız ,Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis üyemiz ile birlikte İlçemizin Değerli İş Adamlarından HAZAR Elektrik Yönetim kurulu Başkanı Sayın Ali Dursun BALCI ’yı ziyaret ettiler.

Kendilerine İlçemizde bulunan “Üst Geçitlerimizin Aydınlatma Sistemlerinde” Belediyemize sağlamış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Hazar mahallesi Paketleme Çay Fabrikamızın önünde yapımı biten üst geçitin aydınlatma sistemi de bitirilmiş olup en kısa zaman da “Yeni Belediye Binamızın” önünde daha önce yapılmış olan üst geçidimizin Aydınlatma sistemini de yenilemiş olacağız.

İlçemizin Giriş ve çıkışında bulunan iki adet üst geçitlerimizi Şehrimizin rengi olan yeşil ve mavi ile kaplayacağız.