Tamamladığımız Çalışmalarımız

24/05/2023
Tamamladığımız Çalışmalarımız
Merkez Mahallesi, Yapraklar mahallesi 2100 metre Ana bağlantı yolumuzun Alt Yapı Kanalizasyon, İçme suyu, Doğalgaz, Yol Genişleme İstinat duvarları ve Yol Betonlama çalışmalarını bitirdik.

Yarın sabah itibari ile kapalı olan yolumuz araç trafiğine açılmıştır. Bu süreçte her zaman olduğu gibi anlayış ve sabır gösteren bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.
   İlçemizde yaptığımız her hizmette olduğu gibi bu yatırımlarımızda da bizden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed AVCI’ya teşekkür ederiz.