MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARIMIZ DA SONA YAKLAŞTIK

13/01/2024
MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARIMIZ DA SONA YAKLAŞTIK
Çok az kaldı..

İlçe merkezimiz sahil dolgu alanın da bulunan 30.000 m2 alanın MİLLET BAHÇESİ olarak düzenlenip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız diye söz vermiştik.
    Millet Bahçesi çalışmalarımıza hız kesmeden yüklenici firmamız ile çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 2 aylık bir süre içinde tüm İyidereli Vatandaşlarımız ile açılışını gerçekleştireceğiz.
    Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız Sayın Eray Gürsoy ile çalışmaları yerinde inceleyip yapılacak işler hakkın da yüklenici firma yöneticilerimiz ile istişare de bulundular..

Başkanımızdan teşekkür mesajı,

Bu Büyük projenin ilçemize kazandırılmasında bizden desteklerini esirgemeyen Eski Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat KURUM’ a , Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed AVCI’ ya teşekkür ederiz.