SIFIR ATIK ve TEMİZ ÇEVRE

02/10/2020
SIFIR ATIK ve TEMİZ ÇEVRE

Belediyemiz  Sıfır Atık kampanyası çalışmaları kapsamında ilçemizde Merkez, Hazar ve Sarayköy mahallelerimize eski kıyafetler için toplama konteynerleri koyarak Giysi, Ayakkabı, Çanta vb. benzeri eşyaların geri dönüşümüne katkıda bulunulacak. Toplanan kumaş içerikli eşyalar geri dönüşüme tabi tutularak yeniden iplik olacak şekilde değerlendirilecek.

Ayrıca; Kışın Yoğun olarak kullanmış olduğumuz Klasik Metal Çöp konteynerlarımızda farkındalık yaratmak amacı ile çocuklarımızın ilgi ile izledikleri çizgi film kahramanlarının resimleri ile kapladık.
 Yine Aynı şekilde özellikle otobüs duraklarımızın ve sokaklarımızın daha temiz kalması için küçük çöp kovalarımızın dağıtımını da bugün tamamladık.