Sarayköy Tüneli Işıklandırma Çalışması

08/11/2021
Sarayköy Tüneli Işıklandırma Çalışması

Vatandaşlarımız dan gelen talep üzerine ilçemiz geçiş güzergahın da bulunan İyidere tünelimizin iki tüp geçidinin de diğer tünellere istinaden aydınlatmasının daha düşük olduğu ve bunun tehlike arz ettiği taleplerini Karayolları Bölge Müdürlüğüne iletmiştik.
           Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü ekipleri çok kısa bir sürede bu talebimizi inceleyerek cuma, cumartesi ve pazar günü yapmış olduğu çalışma ile tünel içi aydınlatmasının eksikleri giderilip aydınlatma seviyesi istediğimiz seviye getirilip bugün itibari ile geçiş tüneli trafik e tekrar açılmıştır.
Bu çalışmada Karayolları 10. Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet AŞIK ’a, Karayolları il Müdürü Sayın Ercan ÇİMEN ’e ve Karayolları Tüneller Şefi sayın İlhan BULUT ’a teşekkür ederiz.