Ramazan Yardım Kampanyası

10/03/2023
Ramazan Yardım Kampanyası
25 Mart günü Deprem Bölgesine sevkiyatını sağlamış olacağız.

Her yıl Ramazan ayında İlçemizde dağıtılmak üzere İş İnsanlarının desteği ile hazırlanan Ramazan kumanyalarımızı Muhtarlarımız ile yaptığımız toplantı sonucunda bu yıl hazırlayacağımız 800 Koli Ramazan kumanyalarını Deprem Bölgesine gönderme kararı aldık.

Yine aynı şekilde her yıl yaptığımız gibi ilçemizde bulunan 14 Market ve bakkallarımıza eşit şekilde hazırlanması için dağıtılan Ramazan kumanyalarımızı 25 Mart günü Deprem Bölgesine sevkiyatını sağlamış olacağız.
Bu Kampanyamıza katılmak isteyen Vatandaşlarımız ilçemizde bulunan her hangi bir market den Ramazan kumanyası alıp Belediyemize teslim edebilir.

Her yıl olduğu gibi bu yılda bizlerden hiç bir zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Tüm İyidereli Hemşerilerimize, Muhtarlarımıza ve ilçe esnafımıza çok teşekkür ederiz.