Öğretmenler Günü

25/11/2021
Öğretmenler Günü
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Belediyemizin organize ettiği 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile ilçemizde görev yapan bütün öğretmenlerimizle bir araya geldik. Geçmiş yıllarda ilçemizde görev yapan ve 2022 yılında görev süresi sona erecek olan öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı ilçemiz adına teşekkür ederiz.

Bu güzel günde bizleri kırmayıp bizlerle beraber olan İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Musab OKUTAN’a  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Engin EMİN’e İl Milli Eğitim Müdür yardımcılarına, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimize, İlçe Emniyet Müdürümüze, İlçe Karakol komutanımıza, Ak Parti İlçe Başkanımıza ve bütün Daire Amirlerimize teşekkür ederiz.

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren İlçemizin fedakâr öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Bu Kategorideki Diğer Haberler