Milletvekili Avcı'dan İlçemize Ziyaret

22/06/2020
Milletvekili Avcı'dan İlçemize Ziyaret
Rize Milletvekili ve Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı'dan İyidere'ye ziyaret.

Rize Milletvekili ve Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, beraberinde Rize Ak Parti İl Başkanı İshak Alim, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim TÜRÜT, Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse; bu gün ilçemizde Belediye Başkanımız Saffet Mete ile birlikte incelemelerde bulundular.

Başkanımız Saffet Mete, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek, "İlçemizde birkaç gün önce sağanak yağmur sonucu meydana gelen afet neticesinde zarar gören esnaflarımızı ziyaret ettik. Su baskınları yaşanan yerleri yerinde inceledik. Aynı zamanda ilçemizde yapılacak ve devam eden yatırımlar hakkında da istişarede bulunduk" dedi.