Millet Bahçemize Başlıyoruz

13/11/2021
Millet Bahçemize Başlıyoruz

Seçim Manifestomuzun en önemli yatırımlarından bir tanesi olan ilçemiz için çok geç kalınmış sahil dolgu alanında atıl olarak duran 25.000 m2 alana  Millet Bahçemizi yapacağımızın sözünü vermiştik.

Bugün itibari ile iki yıldır vermiş olduğumuz mücadelemizin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 28 Aralık günü İYİDERE MİLLET BAHÇEMİZ ihaleye çıkıyor
 Millet Bahçemiz için yapılan projeyi bizzat bizimle beraber her m2 sini tek tek inceleyen ve projenin bugünkü haline gelmesi için katkılarını bizden esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed AVCI ‘ya Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM’a, Ak parti İl Başkanım Sayın İshak ALİM’e , İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf BÜYÜK’e   İyidere olarak teşekkür ediyoruz.
      İyidere’miz için gece gündüz çalışacağız dedik ve hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz.