İlçemizdeki Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Ediyoruz.

11/07/2021
İlçemizdeki Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Ediyoruz.

Hazar mahallemizin betonlama işlemini bitirdik ve sahil kısmında bulunan (Paketleme Fabrikası Arka yolu) yolun tamamında bugün itibari ile Kanalizasyon, içme suyu, Yağmur suyu ve Doğalgaz çalışmalarımızı çarşamba günü   bitiriyoruz.

Hazar mahallemizdeki su depomuzun betonarme işlemini bayrama kadar bitirmiş olacağız.

Fethiye mahallemizin Cami yanına kadar kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz çalışmalarımız bu hafta itibari ile bitirmiş olacağız. Bayram sonrası da yol genişleme ve duvar çalışmalarına başlamış olacağız. 2. Sürgün çay arasında da Betonlama çalışmasını da bitirmiş olacağız.

İlçe merkezimiz de tamamında başlamış olduğumuz Kanalizasyon, İçme suyu, Yağmur suyu, Doğalgaz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bayram sonrası Sahil yolu kesiminde yaya kaldırım çalışmalarımıza da başlamış olacağız.

İlçe Merkezimiz ile Mete Petrol arasındaki Eski karayolumuzun yol genişlemesi için Duvar ihalesini yaptık Bayram sonrası İstinat Duvar çalışmalarımıza başlamış olacağız. İlçemiz de bulunan bütün derelerimizin ıslahı çalışmalarımıza bu hafta itibari ile ikinci şantiyemizde kurduk. İlçe merkezimizde bulunan (koko) deremizin ıslahına da başladık.

Yapraklar mahallemiz de Su Abone çalışmalarımız aralıksız devam ediyor, Bayram öncesi Yapraklar mahallemizi yeni su hattına almış olacağız.

Fıcıtaşı mahallemiz de Yol genişleme ve istinat duvar çalışmalarımıza devam ediyoruz.