İYİDEREBELEDİYESİ
HAVAŞ hizmet vermeye başlayacak

HAVAŞ hizmet vermeye başlayacak

21/05/2022
HAVAŞ hizmet vermeye başlayacak
Belediye Başkanımız Sayın Saffet Mete, HAVAŞ’ın Rize Artvin Uluslararası Havalimanı’na 1 Haziran’dan itibaren ilk etapta Kalkandere, Kendirli, İyidere ilçe sınırından itibaren servis hizmeti vereceğini bildirdi.

     Rize Artvin Havalimanının hizmete girmesi ile Havalimanına vatandaşlarımızın daha rahat bir şekil de ulaşım sağlaması için Hizmet veren HAVAŞ Otobüs İşletmeleri Sadece hizmetin Rize merkezi olarak sınırlı olacağını bildirmişlerdi.
     HAVAŞ yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmelerde Derepazarı, İyidere, Kalkandere, İkizdere ilçelerimiz ile Kendirli Beldemizdeki vatandaşlarımızın mağdur olacağını bu hizmetin ilk etap da ilçelerimizin rahat bir şekilde ulaşıp kullanabileceği ortak bir yerde hizmet vermesi gerektiğini hem sözlü Hemde yazılı olarak dile getirmiştik.
     Bugün HAVAŞ Otobüs İşletmeleri İstasyon Şefi Sayın Ali Turan ile yaptığımız çalışmalarda 1 Haziran dan itibaren Kalkandere, Kendirli, İyidere ilçe sınırımız olan ( ŞANTİYE- KARAFAZLI PETROL) den itibaren ilk etap da hizmet vermeye başlayacaktır. Bununla ilgilide resmî yazımızı ilgili firmaya yazmış bulunmaktayız.
     Bu sürece Bizden desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sayın Hayati Yazıcıya, Eski spor Bakanımız Rize Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın Bak’a, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sayın Muhammed Avcı’ya ve İl Başkanımız Sayın İshak Alim’e, HAVAŞ Otobüs işletmesi Genel Müdürü Sayın Turgay Günaydın’a ve Bölge istasyon Şefi Sayın Ali Turan’a çok teşekkür ederiz..

Bu Kategorideki Diğer Haberler