GÜNLÜK DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

10/01/2021
GÜNLÜK DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

Belediye Başkanımız Sayın Saffet METE  ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte, Yapraklar mahallesin de devam eden İçme suyu çalışmaları, Merkez mahallemizde devam eden Doğalgaz ve İstinat Duvar ve yol genişleme çalışmaları, Yalıköy Mahallesinde devam eden Yol Betonlama çalışmalarını yerinde incelelediler.

Pazar günü bile dur durak demeden çalışan personellerimize ve yüklenici firmalarımıza teşekkür ediyoruz. Hazar Mahallesi sahil kesimi için beklediğimiz Doğalgaz Çelik borularımızı bugün itibari ile temin ederek ilçemize getirmiş bulunmaktayız.İnşallah bu hafta için de Köprü başı caminden başlayarak Köşklü köyü girişine kadar Doğalgaz çalışmalarımıza da başlamış olacağız. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen Aksa Doğalgaz Firması yöneticilerine de ayrıca teşekkür ederiz.