Futbol Turnuvası

31/01/2023
Futbol Turnuvası
YİĞİT DEMİREL ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR....

İlçemizde Belediye Spor Müdürlüğümüzün organize ettiği ilçe Kaymakamlığımız ve Belediyemizin katkıları ile düzenlemiş olduğumuz kısa bir süre önce hayatını kaybeden Can paremiz Yiğit Demirel adına düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvası tamamlanmıştır.

Turnuva da Bizleri yalnız bırakmayan ilçe kaymakamımız Sayın Hasan Musab Okatan, Derepazarı Kaymakamımız Sayın Bekir Yalçın, Rize Gençlik Spor il Müdürümüz Sayın Gürhan Yıldız, Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Sayın Serkan Karavin’e, Çaykur Rizespor Alt Yapı Sorumlusu Sayın Bilal Karafazlı’ya, İl Genel Meclis Üyelerimiz Sayın Sabit Karafazlı, Sayın Talat Tüfekçi, İyidere Belediyesi Spor işleri Müdürü Sayın Necati Mete’ye ve Sayın Uğur Demirel ve Ailesine teşekkür ederiz..
Ayrıca Turnuva ya katılan Gürcistan FC PORTUS BATUMİ, FC POTİ KOLKHETİ, ÇAYKUR RİZESPOR, YEŞİLYURT D.Ç OFSPOR,PAZARSPOR VE İYİDERE BELEDİYESİ FUTBOL OKULUNA Teşekkür eder, Turnuva da Şampiyon olan Çaykur Rizespor Futbol Takımı ve Teknik ekibini kutlarız.

Saffet METE

İyidere Belediye Başkanı