ENGELLİ ETKİNLİĞİ

28/12/2021
ENGELLİ ETKİNLİĞİ

Belediye Başkanımız Sayın Saffet METE iki farklı okulun özel çocuklarının engelli bireyleri için organize edilen etkinliğe buluşmasına vesile oldu.

Belediyemizin Sosyal Tesisleri Spor kompleksinde yapılan etkinlikte Rize Fatih Ortaokulu ve İyidere Merkez Ortaokulunda eğitim gören özel çocuklar bir araya gelerek spor eğitmenleri eşliğinde futbol müsabakası, antrenman ve kondisyon çalışmaları yaptılar.

Engelli çocuklarla bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Saffet METE bu tip etkinliklerin yaygınlaştırılması gerektiğini  ve biz sağlıklı nesiller, sağlıklı bir gelecek için imkanlarımız dahilinde hatta bazen imkanlarımızı da aşarak ilçemizde yatırımlar yapmaya çalıştığımızı ifade etti.

Bu Kategorideki Diğer Haberler