DKBB Haziran Ayı Encümen Toplantısı Belediyemizde Gerçekleşti

28/06/2022
DKBB Haziran Ayı Encümen Toplantısı Belediyemizde Gerçekleşti

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Haziran Ayı Encümen Toplantısını (DKBB) ev sahipliği yaparak belediyemizde gerçekleştirdik. Toplantıya Katılan Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanımız  Sayın Murat ZORLUOĞLU’na, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanımız  Sayın Ahmet Metin GENÇ’e Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Ercan ÇİMEN’e, Bayburt Belediye Başkanı Sayın Hükmü PEKMEZCİ’ ye, Arhavi Belediye Başkanı Sayın Vasfi KURDOĞLU’na,  Arsin Belediye Başkanı Sayın Muhammed Sait GÜRSOY’ a,  Birlik Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ŞENTÜRK‘e teşekkür ederiz.
       Kıymetli başkanlarımızla şehirlerimizin daha yaşanabilir ve daha mamur bir hale getirebilmesi için fikir alışverişinde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz.