DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

20/06/2021
DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ
Bu hafta Mahallerimizde devam eden çalışmalarımızı Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimiz yerinde incelediler.

Merkez Mahallesi

İlçe merkezimizde Alt yapı Kanalizasyon, İçme suyu, Yağmur suyu Doğalgaz çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Hazar Mahallesi

Doğalgaz çalışmalarımız, istinat duvar ve yol genişleme çalışmalarımız devam ediyor.

Su Deposu çalışmamız aynı şekilde devam ediyor , Kurban bayramına kadar betonarme işini bitirmiş olacağız. Haftaya  Tepe mevkiin den itibaren Betonlama çalışmalarımıza başlayacağız.

Çanakçeşme mahallesi

Yol Betonlama çalışmalarımız devam ediyor.

Yalıköy mahallesi

Yol genişleme ve istinat duvar çalışmalarımız devam ediyor.

Fıçıtaşı Mahallesi

Sahil mevkiin de Doğalgaz çalışmalarımızı bu hafta itibari ile bitirdik.

Fethiye mahallesi

Söz verdiğimiz gibi Cami mevkiinden merkeze kadar olan kısım da cuma günü itibari ile Doğalgaz çalışmalarımıza başladık. Hafta sonuna kadar bitirmiş olacağız.

Yapraklar mahallesi

Yeni su hatlarımızı bitirdiğimiz yerlerde hızlı bir şekilde ev bağlantılarımızı yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Kurban bayramına kadar da bitirmiş olacağız.

Çalışmalarımızı Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Yaş Çay Toplama aralıklarında arttırarak devam edeceğiz.