Çalışmalarımıza planladığımız şekilde hız kesmeden devam ediyoruz.

28/11/2020
Çalışmalarımıza planladığımız şekilde hız kesmeden devam ediyoruz.
İlçemizde çalışmalarımıza planladığımız şekilde hız kesmeden devam ediyoruz.

Hazar Mahallesi:
**Yukarı Hazar mahallemiz de içme suyu hattımızı inşallah bu hafta sonu itibari ile bitirmiş olup Alt Yapı Kanalizasyon hattımıza haftaya başlamış olacağız.
**Aşağı Hazar mahallemizde içme suyu, Kanalizasyon hatlarımızı bugün itibari ile bitirmiş olup yağmur su hatlarımıza önümüzdeki hafta başlamış olacağız.
**Sahil şeridinde devam eden bina giydirme işlemimiz Aralıksız bir şekilde devam ediyor. İnşallah yıl sonu itibari ile bitirmiş olacağız.
Merkez Mahallesi:
** İstinat duvar çalışmalarımız devam ediyor.
** Abdesthane ve WC inşaatımız inşallah bu hafta sonu itibari bitirmiş olup vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.
** Sahil çocuk parkı, Çay Bahçesi ve spor tesislerimizi inşallah Aralık ayı sonunda hizmete açmış olacağız.
** Sahil şeridinde aydınlatma çalışmalarımız devam ediyor.
Yalıköy Mahallesi:
İçme suyu, Alt yapı kanalizasyon imalatımız devam ediyor.
İçme suyu ve alt yapı kanalizasyonu biten sokaklarımız da İstinat duvarı ve yol genişleme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.
Çanakçeşme mahallesi:
**içme suyu su hattı çalışmalarımıza devam ediyor.
Fetiye mahallesi:
** 700 tonluk içme suyu Ana depo imalatımız devam ediyor.
Yapraklar Mahallesi:
İçme suyu çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Fıçıtaşı Mahallesi:
Çamlıca caddesi ile Mete Petrol arasında yapımı devam eden yan yol çalışmamızı inşallah bu ay sonu itibari ile bitirmiş olacağız.
Sarayköy Mahallesi:
**Sokak aydınlatması çalışmalarımız devam ediyor.