ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

02/05/2021
ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ
İlçemizde devam eden yatırımlarımızı Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte incelemelerde bulundular.

HAZAR MAHALLESİ
Yukarı Tepe mevkiin de bu hafta itibari ile bitirmiş olduğumuz Kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarımız dan sonra hiç zaman kaydetmeden istinat duvarı ve yol genişleme çalışmalarımıza başladık.
Geçen hafta Temelini atmış olduğumuz Su Depomuzun inşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.
Sahil mevkiin de (Çaykur Çay Paketleme fabrikası Arkası eski yol) Doğalgaz çalışmalarımızı Cumartesi günü itibari ile elimizde olmayan sebeplerden dolayı 17 Mayısa kadar mecburen durdurduk. İnşallah Bayram sonra hızlı bir şekilde Köşklü köyü sınırına kadar planladığımız şekilde bitirmiş olacağız.
 Yine Sahil mevkiin de (Paketleme arkası Eski yol) yağmur suyu hatlarımızın çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.

FETHİYE MAHALLESİ
Kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor.  Bu hafta sonu itibari bitirmiş olacağız.
Yol Genişleme ve istinat duvar çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

ÇANAKÇEŞME VE ÜSTÜPÜLER MAHALLESİ

Yol Betonlama çalışmalarımız da kapalı olan yollarımızı bugün itibari ile Araç Trafiğine açmış bulunmaktayız.

YALIKÖY MAHALLESİ
İçme suyu çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Betonlama çalışmalarımızı bugün itibari ile bitirmiş olduk. Şu an itibari ile YALIKÖY MAHALLEMİZİN %50 sinde Kanalizasyon, içme suyu, istinat ve yol genişleme ve Betonlama çalışmalarımızı bugün itibari ile bitirmiş olduk.

MERKEZ MAHALLESİ

Samsoz mevkiinde yol betonlamasını bitirmiş olduğumuz yollarda bu hafta yaya kaldırımı çalışmalarımıza başlamış olacağız.

FIÇITAŞI MAHALLESİ
 Kıbrıs Gazisi Suat Kardaşlar caddesin de Yaya Kaldırım çalışmalarına başladık.
Yarın itibari ile Çamlıca sokakta Betonlama çalışmalarına başlamış olacağız.

YAPRAKLAR MAHALLESİ
Camii yanı mevkiinde içme suyu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.