ÇALIŞMALARIMIZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

09/05/2021
ÇALIŞMALARIMIZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

HAZAR MAHALLESİ:

Yukarı Tepe mevkiin de istinat duvarı ve yol genişleme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor inşallah bayrama kadar bitirmiş olacağız.

Su Depomuzun inşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.

Sahil mevkiin de (Paketleme arkası Eski yol) yağmur suyu hatlarımızın çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.

FETHİYE MAHALLESİ:

Kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarımız birinci etabını bugün itibari ile bitirdik. ( Çay alım evinden mahalle girişime kadar olan bölüm)

Yol Genişleme ve istinat duvar çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İnşallah Bayrama kadar bitirip betonlamaya hazır hale getirmiş olacağız.

YALIKÖY MAHALLESİ:

İçme suyu çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Betonlama çalışmalarımız devam ediyor.

Betonlaması biten yollarımıza tehlike arz eden yerlere Demir korkuluk çalışmalarımız devam ediyor.

MERKEZ MAHALLESİ:

Kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarımız sahil mevkiin de devam ediyor.

Samsoz mevkiinde yol betonlamasını bitirmiş olduğumuz yollarda bu hafta yaya kaldırımı çalışmalarımıza başladık.

FIÇITAŞI MAHALLESİ:

Kıbrıs Gazisi Suat Kardaşlar caddesin de Yaya Kaldırım çalışmasını bu hafta itibari ile bitirdik.

Çamlıca sokak da Betonlama çalışmalarımızı bitirdik.

YAPRAKLAR MAHALLESİ:

Camii yanı mevkiinde içme suyu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Ayrıca;

İlçemizde bulunan Sarayköy Tünelimizin her bakıma alındığı zaman dilimin de Araç trafiğinin eski yol güzergahına verilişinde ilçe girişimiz Yalıköy mevkiin de Araçların Yol güzergahını karıştırıp ilçemizin içinde yaratmış olduğu yoğun trafik sebebi ile Karayolları Bölge müdürlüğüne yapmış olduğumuz başvuru sonrası Yeni tabelamızda yerine monte edilmiştir. Karayolları Bölge Müdürümüz, Rize il Müdürümüz ve ekiplerine çok teşekkür ederiz.

Aynı şekilde Yol Genişlemelerimiz de Yol da Kalan Elektrik Direklerinin yol dışında taşınmasında bu iş yoğunluğu içinde zaman ayıran Aksa Elektrik İl Müdürümüz, ilçe Şefimiz ve ekiplerine çok teşekkür ederiz.