Başkanımız Ankara'da

31/03/2021
Başkanımız Ankara'da

Belediye Başkanımız Sayın Saffet METE bugün Ankara’da Rize Milletvekilimiz Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Muhammed AVCI ve İl Genel Meclis Başkanımız Sayın İbrahim TÜRÜT ile birlikte Çevre Şehircilik Bakan Yardımcımız Sayın Fatma VARANK , Emniyet Genel Müdürlüğü Emlak ve Proje Daire Başkanı Sayın Nehar POÇAN’ı ziyaret ederek; Seçim Manifesto projelerimizde yer alan Sahil Dolgu sahasında yapacağımız MİLLET BAHÇESİ ve Hazar Mahallemizde yapacağımız Şehit Altuğ Verdi İyidere Bölge Trafik Denetleme şube Müdürlüğü ve Özel Hrk. Grup Amirliği yatırımları konusunda son eksiklikleri de tamamlamış olduk. İnşallah En kısa sürede tahmini Ağustos ayı gibi de ihaleleri yapılıp bu yıl içinde de inşaatlarına başlamış  olacağız.  Sevdamız İyidere...