AYDINLATMA ÇALIŞMALARIMIZ

28/08/2021
AYDINLATMA ÇALIŞMALARIMIZ

Kalkandere, Kendirli (Şantiye) ilçe sınırımız dan başlayarak Hazar mahallemize kadar uzanan 7.3 km Karayolumuzun Çift Taraflı Aydınlatma projesine bugün itibari ile başladık.
   Her proje de olduğu gibi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed AVCI’ya, Rize Valimiz Sayın Kemal ÇEBER’e, AK Parti Rize il Başkanı Sayın İshak ALİME’e, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Bölge Müdürü Sayın Mehmet AYDIN’a, Çoruh Edaş Yatırımlar müdürü Sayın Ömer YAŞAYAN’a, Çoruh Elektrik Rize İl Müdürü Sayın Cabir KADIOĞLU’na bu projemize vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz.