İYİDEREBELEDİYESİ
2022 OCAK AYI VEFÂT EDENLER

Hazar Mahallesinden Osman Kurt’un oğlu HACI ŞEMSİ KURT vefat etmiştir. Cenazesi 31.01.2022 Pazartesi günü İkindi namazında Hazar Köprü Başı caminde kılınıp aile kabristanlığına defnedilecektir.

Yapraklar mahallesinden  merhum Kalfa Hasan Mete'nin esi, merhum Bayram, merhume Selma, Mine, Münevver, Kamil ve Yasemin Mete'nin anneleri, Mineş Mete vefat etmiştir. Cenazesi yarın (27.01.2022 Perşembe günü ) ögle namazında Bostancı Kuloğlu camiinden kaldırılıp, Soğanlık aile kabristanlığına defnedilecektir.

Köşklü Köyünden Şuayip Başak’ın oğlu ,Akif Başak’ın kardeşi ,İSMAİL BAŞAK vefat etmiştir. Cenazesi 26.01.2022 ikinde namazında İzmir Foça Koz beyli köyünden defnedilecektir.

Hazar Mahallesinden Mustafa Çiftçi oğlu RECEP ÇİFTCİ vefat etmiştir. Cenazesi 23.01.2021 Pazar günü İkindi Namazında İyidere Köprü Hazar Caminden kaldırılacaktır.

Yapraklar Mahallesinden Arif Aynacı’nın oğlu Tayfur ve Atila Ayvacı’nın kardeşleri ,Birol,Erol ve Tuncer Aynacı’nın babaları BİLGİVAR AYNACI vefat etmiştir. Cenazesi 22.01.2022 İkindi Namazında İyidere Merkez Caminde kılınıp aile kabristanlığına defnedilcektir.

Taşhane Köyünden Bayram Ali Mete’nin gelini ,Mustafa Mete’nin eşi Yavuz ,Burak ve Funda’nın anneleri Ak Parti ilçe Başkanı Nuraydın' Aynacı 'nın ablası SEVAYIL METE vefat etmiştir. Cenazesi 22.01.2022 Cumartesi günü öğle namazında İyidere Merkez Caminden kaldırılacaktır.

Çanakçeşme Mahallesinden merhum Süleyman Kartal’ın oğlu HASAN KARTAL vefat etmiştir. Cenazesi 21.01.2022  saat 14:30’da evinin önünden İyidere’ye hareket edecektir. Çanakçeşme mezarlığına defnedilecektir.

Çanakçeşme Mahallesinden Merhum Nazmi Biberi’n eşi Mehmet Gökay, Melek ,Kadriye ,Ayşegül ,Hüsniye anneleri HATİCE GÜNEY  Vefat etmiştir. Cenazesi  19.01.2022 Çarşamba  saat 16.00 da Maltepe Girne Yusuf Ziya  caminde kılınıp büyük bakkalköy mezarlığına defnedilecektir.

Merkez mahallesinden merhum Nuri Kalemcini ’nin eşi eşi ,Savaş ,Ahmet ve Barış Kalemci’ nin anneleri AYNUR KALEMCİ vefat etmiştir. Cenazesi 18.01.2022 Salı günü İyidere Merkez Caminde kılınıp aile mezarlığına defnedilecektir.

Hazar Mahallesinden Süleyman Balcı’nın eşi Mehmet Ali Balcı ‘nın gelini MİYASER BALCI vefat etmiştir. Cenazesi 18.01.2022 Salı günü  öğlen namazında Hazar Köprü Caminden Kaldırılacaktır.

Fethiye Mahallesinden Hacı Arif Karaduman’ın oğlu Fatma Karaduman’ın eşi ,Hacı Veysel ve Salih Karaduman’ın kardeşleri Arif , Ayla ve Ayşe’nin babaları HACI MEHMET KARADUMAN vefat etmiştir. Cenazesi 17.01.2022 Soğanlık Mezarlığına defnedilecektir.

Yapraklar Mahallesinden  İzzet Kavalcıoğlu ’nun kızı, Hasan ,Tahsin ve Hamdi Kavalcıoğlu’ nun ablaları, NURAN MUKADDES EKŞİ  vefat etmiştir. Cenazesi 11.01.2022 Salı günü saat 12:30 da  Üsküdar Karaca Ahmet Şakirin Caminden kaldırılacaktır.

Fethiye Mahallesinden Yusuf Ziya Zorer ’in eşi ,Nuray, Nazmi, Fatoş ve Sami Zorer’in HATİCE ZORER vefat etmiştir .Cenazesi  11.02.2022 Salı günü Saat 12:30 da Üsküdar Karaca Ahmet Şakirin Caminden kaldırılacaktır.

Merkez Mahallesinden merhum Hafız Mehmet Tarakcı'nın oğlu Aydın Tarakcı'nın abisi, ADEM TARAKCI vefat etmiştir.Cenazesi 07.11.2022 Cuma namazında kılınıp İyidere Merkez Caminde kılınıp aile kabristanlığına defnedilcektir.

Fethiye Mahallesinden Bayram Karaman’ın oğlu , Murat ve Ferhat Karaman’ın Babaları MUHARREM KARAMAN vefat etmiştir. Cenazesi 05.01.2021 Çarşamba Günü Öğle Namazında İyidere Merkez Caminden Kaldırılacaktır.

Köşklü Köyünden  Talip Başak’ın oğlu SEYFULLAH BAŞAK vefat etmiştir. Cenazesi 04.01.2021 Salı Günü öğle namazında Köşklü köyü merkez caminden kaldırılacaktır.

Adatepe Mahallesinden  merhum  Musa Mete’nin eşi ,FATMA METE vefat etmiştir. Cenazesi 03.01.2021 Pazartesi günü ikindi namazında İstanbul Fatih caminden kaldırılacaktır.

Sarayköy Mahallesinden Esat Kalkavan’ nın annesi YETER KALKAVAN vefat etmiştir. 02.01.2022 Pazar günü saat 13:00 de Yalıköy sahil Caminde kılınıp aile kabristanlığına defnedilecektir.