İYİDEREBELEDİYESİ
2021 EYLÜL AYI VEFÂT EDENLER

Yaylacılar Köyünden Saffet Çelik’in oğlu ŞÜKRÜ ÇELİK vefat etmiştir.Cenazesi 20.09.2021 Pazartesi saat 14:00’de Hazar Köprü başı caminden kaldırılacaktır.

Köşklü Köyünden Halim Yılmaz’ın gelini ,merhum Mehmet yılmaz ‘ın eşi MERAL YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi 20.03.2021 Pazartesi günü öğle namazından Şişli Ayazağa mezarlığına defnedilecektir.

Yapraklar Mahallesinden Merhum Ömer Kaptan’ın oğlu Salih ve Sabri Mete’nin abileri YUNUS METE vefat etmiştir. Cenazesi 18.09.2021 Cumartesi Öğle namazında Bakkalköy Mehmet Rüştü Aşıkkutlu caminden kaldırlacaktır.

Rize Portakallık mahallesinden İbrahim Balcı’nın oğlu Mehmet Balcının Kardeşi ,eski İyidere Belediye Başkanı Ahmet METE’ nin kayınbiraderi SİNAN BALCI vefat etmiştir. Cenazesi 17.09.2021 Cuma günü Saat 14:30 da Rize Portakallık Mahallesi ,Portakallık Caminde kılınıp aile mezarlığına defnedilecektir.

Yalıköy Mahallesinden Emrullah Güçlü’nün oğlu TURGUT GÜÇLÜ vefat etmiştir. Cenazesi 15.09.2021 Çarşamba öğle namazında Kartal Yavuz Selim Caminde kılınıp Sultanbeyli Osmangazi mezarlığına defnedilecektir.

Köşklü Köyünden Ferhat Karamustafa’nın oğlu, Memiş Karamustafa’nın abisi BİROL KARAMUSTAFA vefat etmiştir. Cenazesi 13.09.2021Pazartesi günü saat 14:00’de Köşklü Köyü Merkez Caminde kılınıp aile mezarlığına defnedilecektir.

Merkez Mahallesinden Şemsettin Sancaktar eşi ,HATUN SANCAKTAR vefat etmiştir. Cenazesi 12.09.2021 Pazar Günü Öğle Namazında Ankara Karşıyaka Caminde kılınıp ,Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir.

Çiftlik Köyünden Merhum Fevzi Cerrahoglu'nun oğlu Merhum Recep Mete ve Eyup Mete'nin kaynı TALAT CERRAHOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi  06.09.2021 Pazartesi Günü 12:00'de Adapazarı Güneşler Mezarlığına defnedilecektir.

Yapraklar Mahallesinden Yusuf Aynacı'nın eşi, Mustafa, Elif ve Esin Aynacı'nin anneleri,Mehmet Ozkan'ın kızı, EMİNE AYNACI vefat etmiştir. Cenazesi 05.09.2021 Pazar Günü öğle namazında Yapraklar merkez caminden kaldırılacaktır.

Denizgören Köyünden Hüseyin Temiz'in oğlu, Abdulsamet Temiz'in babası, GÖKHAN TEMİZ Vefat etmiştir. Cenazesi 05.09.2021 Pazar Günü Öğle namazından sonra Denizgören köyü caminde kılınıp, Aile mezarlığına defnedilecektir.