Kesişme; İyiki varsın Eren

19/02/2022
Kesişme; İyiki varsın Eren

01.01.2022 tarihinde vizyona giren “Kesişme; İyiki varsın Eren” filmini ilçemizde bulunan bütün Eğitim kurumları ve Kuran Kursu öğrencilerimiz ile buluşturduk.
          Önemli olan Ereni ve Ferhat başçavuşu bilmek anlamak hayatlarını ne şartlarda sürdürmüşler farkına varmak. Anısını tazelemek. Unuttuğumuz her bir değeri yeniden anlamak. Bir kez daha onların varlığını hissetmek. Bizim haberimiz yokken ne hayatlar yaşanıyor ve bitiyor görmek. Bu ülkeye kanını sermiş bu şehitleri yakından tanımak.
Bu organizasyonda bizden desteklerini Esirgemeyen Mete Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BAŞKANI Sayın Niyazi METE’ye, Rize Sinevizyon Sinema Sahibi Sayın Mustafa TABAK’a, OKBA Turizm Ailesine Teşekkür Ederiz…
İyiki Varsın Eren…